Streetwise

Easydash Online: de makkelijkste manier om representatieve dashboards en rapporten delen.

Met Easydash Online heeft Streetwise – zonder ook maar iets te programmeren – een representatief platform waarmee het mogelijk is op een makkelijke manier dashboards en rapporten te delen met externe gebruikers.

Het realiseren van idealen wordt een stuk makkelijker met voldoende maatschappelijke steun en donateurs. Streetwise is expert op het gebied van face2face marketing, promotie, verkoop en werving voor meerdere grote Nederlandse goede doelen en non-profit organisaties. Om er zeker van te zijn dat deze organisaties hun missie in de toekomst kunnen blijven voortzetten is het extra belangrijk dat er altijd up-to-date informatie beschikbaar is. En dat deze gegevens overal ter wereld ingezien kunnen worden.

snel schakelen door duidelijke en transparante communicatie.

Met de juiste overzichten en dashboards kunnen zowel Streetwise als de opdrachtgevers inzicht krijgen in KPI’s, targets en bij onverwachte ontwikkelingen snel bijsturen of de strategie aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan een duidelijk overzicht van locaties waar veel wervingen of hoge donaties plaatsvinden en feedback van donateurs over lopende steunprojecten. Daarnaast is de vormgeving en layout van het dashboard erg belangrijk: een portal is namelijk vaak een extensie van het merk en de dienstverlening. De sleutelwoorden voor het Streetwise dashboard waren daarom ook ‘’mooi’’, ‘’representatief’’ en ‘’gebruiksvriendelijk’’.

de oplossing hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn.

Zonder ook maar iets te programmeren heeft Streetwise met Easydash Online een representatief platform waarmee het mogelijk is op een makkelijke manier dashboards en rapporten te delen met externe partijen. Het bouwen van een eigen klantenportaal met Power BI embedded kost vaak veel tijd en moeite. Door het kiezen voor Easydash Online staat je klantenportaal binnen een dag volledig klaar voor gebruik. Zodat je als organisatie snel en makkelijk aan de slag gaan met het delen van dashboards met externe stakeholders. Gewoon in je eigen huisstijl, met een lay-out die je makkelijk kan aanpassen. Professioneel, simpel en gebruiksvriendelijk.

Meer weten over deze case? Bel met Rob.

bekijk onze andere cases.

business cases

Bij Easydash zijn wij trots op onze klanten en projecten.

Case_BeyondEyes

Beyond Eyes van Heijmans

Sneller, veiliger en goedkoper data centraliseren met Power BI.

Case_VanderValk

Van der Valk Hotels & Restaurants

Het creëren van een overzicht en gestroomlijnde communicatie in Power BI.

Case_Trengo

Trengo

Next level monitoring en real-timegroei-prognoses in Power BI.