Beyond Eyes van Heijmans.

Sneller, veiliger en goedkoper data centraliseren met Power BI.

Veilig centraliseren van data met Power BI, waarmee het nu makkelijker is dan ooit tevoren om grote hoeveelheden data op te splitsen en je klanten of gebruikers van op maat gemaakte rapporten te voorzien. Een log, traditioneel datawarehouse is vanaf nu verleden tijd. .

Een fijne werkplek in een duurzame, slimme, gezonde en veilige omgeving is tegenwoordig een must voor elke moderne zichzelf respecterende onderneming of organisatie. Beyond Eyes, een initiatief van Heijmans en CSU, ontwikkelt slimme sensoren die data verzamelen en inzichten geven die verder reiken dan de menselijke waarneming. Door het constant monitoren en bundelen van data door een team van analisten zijn klanten in staat een completer beeld te vormen over bijvoorbeeld de bezetting, luchtkwaliteit of andere KPI’s van verschillende soorten gebouwen zoals kantoren, musea, universiteiten, ziekenhuizen en stadions.

het belang van een sterke fundering.

De sensoren van Beyond Eyes registreren 24/7 en genereren enorme hoeveelheden data. Combineer dit met een uiteenlopend klantenbestand van meer dan vijftig grote bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen die de data analyses voor verschillende doeleinden gebruiken en je snapt waarom het goed structureren en beschikbaar maken van data belangrijk is.

Bij Easydash weten we alles over het creëren van overzichten in een veilige digitale omgeving. Met data processing op deze schaal en een groeiend klantenbestand is geautomatiseerde real-time dataverzameling daar een belangrijk onderdeel van. Het hoogste rendement viel daarom te behalen bij het ontsluiten van de gegevens.

een slimme data oplossing.

van a tot z.

Als alternatief voor een traditioneel datawarehouse is het ook mogelijk om een self service datalaag in Power BI te creëren. Zo is er alle vrijheid om data te ontsluiten, transformeren en aan te bieden voor Power BI dashboards zonder ook maar iets hoeven te programmeren. Middels zo’n systeem wordt de data weggeschreven naar een centrale plek, binnen de slimme datastructuur van Power BI. Met een slimme combinatie van data flows en Power Automate kan data vervolgens op een veilige manier direct worden aangeboden aan klanten of beschikbaar worden gemaakt met op maat gemaakte rapporten.

Het resultaat is een oplossing sneller en goedkoper dan de traditionele alternatieve datawarehouse systemen die op dit moment beschikbaar zijn. Daarnaast is de hele set-up low-code, oftewel gebruiksvriendelijk. Dit maakt het mogelijk om het beheer en onderhoud in-house te organiseren.

Meer weten over deze case? Bel met Rob.

bekijk onze andere cases.

business cases

Bij Easydash zijn wij trots op onze klanten en projecten.

Case_VanderValk

Van der Valk Hotels & Restaurants

Het creëren van een overzicht en gestroomlijnde communicatie in Power BI.

Case_Trengo

Trengo

Next level monitoring en real-timegroei-prognoses in Power BI.

Case_Streetwise

Streetwise

Easydash Online: dé manier om representatieve dashboards te delen.