hulp bij implementatie.

van volledige migraties, tot even bellen als je er niet uitkomt.

We zien vaak dat organisaties zelf aan de slag gaan met Power BI. Helaas slaan ze de cruciale onderdelen voor een goede implementatie vaak over. En dat is zonde: omdat Power BI je dan veel tijd en geld kost, in plaats dat het wat oplevert. Bij Easydash hebben we naast het oprichten van een eigen Power BI team ook ervaring met het implementeren van Power BI binnen andere organisaties. Dit stelt ons in staat om bedrijven te helpen met een soepele en efficiënte implementatie van Power BI. Dat realiseren we door middel van handige stappenplannen, modules, tools en templates die ontwikkeld zijn op basis van jaren ervaring.

easydash op speed dial, wel zo makkelijk.

Onze implementatie consultancy richt zich op drie pijlers voor goede Power BI implementatie: ontwikkelkwaliteit, adoptie binnen de organisatie en een gedegen en solide inrichting van zowel de techniek als de organisatie. Of het nu gaat om het uitvoeren van een volledige migratie naar Power BI of het helpen met een bepaald obstakel, onze Power BI consultancy is er voor iedereen en elk budget. De consultancy is gebaseerd op onze jaren ervaring als Power BI partner bij meer dan dertig opdrachtgevers. Het maakt niet uit of het gaat om grootschalige Power BI migratie trajecten of het helpen met het installeren van een gateway, we’ve done it all.

voordelen van onze expertise bij implementatie.

  • De juiste kennis als het gaat om best practices binnen Power BI
  • Jarenlange ervaring bij meer dan dertig opdrachtgevers
  • Alle expertises onder één dak en op speed dial
  • Naast ontwikkeling ook je strategisch partner als het gaat om stuurinformatie

easy does it.

Daarnaast worden we bij Easydash super enthousiast van het bedenken van slimme oplossingen, die het leven van onze opdrachtgevers makkelijker maken. Zo hebben we bijvoorbeeld de Power BI maturity scan ontwikkeld: hiermee krijg je transparant inzicht in waar je staat. Een feedback tool waarbij je direct in verbinding staat met je eindgebruikers. Of wat dacht je van een Power automate tool, voor het slim beheren van je data flows. Bij alles wat we doen zijn we op zoek naar hoe we het beter en makkelijker kunnen maken, voor iedereen. Wel so easy.

of direct bellen met Rob?

nieuwsgierig geworden?

vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

of direct bellen met Rob?

Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij dat we binnen een dag contact met je opnemen. It’s so easy(dash).