stakeholder dashboard.​

voortgang delen was nog nooit zo makkelijk.

Professioneel, uniform en transparant. Met een stakeholder dashboard van Easydash zijn je stakeholders altijd op de hoogte. Met onze super gebruiksvriendelijke presentatie stijl dashboards bepaal je zelf welke informatie je wilt delen en tot op welk niveau. Zeg maar dag tegen het maandelijks in elkaar knutselen van ingewikkelde en statische Powerpoint presentaties.

check, see, decide. en dat 24/7.

In deze moderne tijd is transparant werken en eerlijke informatie delen ontzettend belangrijk. Helaas kan het afhandelen van telefoontjes en mails van klanten veel tijd in beslag nemen. Met onze dashboard solutions automatiseren we de dataverzameling en het presentatiewerk. Wij richten jouw dashboard zo in dat stakeholders altijd up-to-date gegevens kunnen inzien. Maar we doen meer dan alleen actuele data verzamelen. Door middel van een functioneel en overzichtelijk design en visuals is de informatie makkelijk te begrijpen. En niet geheel onbelangrijk: we maken alles op in je eigen huisstijl waardoor je de blits maakt ten opzichte van de concurrent.

voordelen van een stakeholder dashboard.

  • Volledig geautomatiseerde dataverzameling en verwerking.
  • Unieke vormgeving en functionaliteiten. Geef de concurrentie het nakijken.
  • Online deelbaar met klant voor 24/7 up-to-date inzicht.
  • Makkelijk te exporteren naar pdf en powerpoint.

van a tot z, het easydash stappenplan.

Waar heeft jouw stakeholder inzicht in nodig? Wat voor vragen worden er vaak aan de helpdesk gesteld? Welke informatie lever je periodiek op aan je stakeholder? Easydash gaat met jou op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Samen beslissen we wat de beste aanpak wordt om voor jou en je stakeholders het ideale dashboard te bouwen.

of direct bellen met Rob?

eerst zien, dan geloven.

een voorbeeld van hét dashboard voor transparante en overzichtelijke updates.

nieuwsgierig geworden?

vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

of direct bellen met Rob?

Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij dat we binnen een dag contact met je opnemen. It’s so easy(dash).