over easydash.

easydash voegt een spark of magic toe aan jouw stuurinformatie.

Hoe analyseer je dag in dag uit al die onoverzichtelijke datastromen? En hoe zorg je dat je up-to-date blijft? Want als decisionmaker ben jij degene die hier de knopen doorhakt. Daar heb je feiten én overzicht voor nodig. Met de gebruiksvriendelijke dashboards van Easydash zie je 24/7 waar kansen of verbeterpunten liggen.

check, see, decide. en dat 24/7.

stel je voor ...

Natuurlijk ben je enthousiast over je werk! Tegelijkertijd zie je als eigenaar, afdelingshoofd, HR Business Partner of sales director altijd wel wat verbeterpunten. Interne processen die een stuk slimmer en efficiënter kunnen.

Net als Alex, directeur van een succesvol mediabureau. Alex wist maar al te goed dat er meer in zijn bedrijf zat dan hij eruit haalde. Tóch nam hij regelmatig beslissingen op gevoel, op intuïtie. De ene keer omdat de vereiste stuurinformatie te lang op zich liet wachten. Of omdat hij alleen over verouderde gegevens beschikte. En ’s avonds op de bank bekroop hem weleens het gevoel dat die data misschien incompleet is. Maar ja, als híj het overzicht niet heeft… wie binnen het team dan wel?

TJa, het kan zoveel makkelijker. 

Veel ondernemers, managers en CEO’s worstelen net als Alex met hun data. Het overzicht ontbreekt, het is niet up-to-date of zelfs incompleet. Al die afleiding gaat ten koste van de kwaliteit van beslissingen en focus. 

Daarom ontwikkelen we bij Easydash gebruiksvriendelijke dashboards om al die onoverzichtelijke datastromen beter te analyseren. Dat doen we met Power BI, een krachtige tool van Microsoft om realtime data te verzamelen. En dat combineren we met smart designs, zodat je met één blik ziet waar kansen of verbeterpunten liggen. Kijk, dat maakt je werk meteen al een stuk makkelijker!

De belangrijkste eis die Alex bij ons op tafel legde was: een dashboard toegespitst op zijn bureau. Dus met specifieke data en relevante visuals. Alex: ‘Een standaaroplossing had mij vast ook wat geholpen, maar dat wilde ik niet. Want ja, haal je met zo’n quick fix wel écht het onderste uit de kan? Mwah. Ik wil gewoon even snel het dashboard checken en weer door.’

Wat Alex nodig had, meer ruimte om te focussen op zijn corebusiness. En dat levert hem een flinke voorsprong op ten opzichte van de concurrenten. 

Ha! It’s so easydash.

dit is Alex.

voor

na

spark of magic.

slim ingerichte en gebruiks-vriendelijke dashboards.

Easydash voegt een spark of magic toe aan jouw stuurinformatie. Hoe? Wij durven gebruiksvriendelijkheid boven technologische perfectie te zetten. Ons team bestaat uit constructieve challengers die eerst met je meedenken over jouw specifieke doelen, wensen en eisen. De uitkomsten vertalen we vervolgens naar een slim ingericht en gebruiksvriendelijk dashboard.

Easydash automatiseert al dat arbeidsintensieve zoek- en verzamelwerk. Zo verloopt jouw werkdag een stuk efficiënter. En je vermijdt de kans op fouten. Bovendien blijft er nu tenminste tijd over voor innovatie en creativiteit. 

team van challengers.

Rob van Zutphen

Co-Founder

Denise Kramer

Product Owner

Laura Pool

Co-Founder

Frank Dorst

Power BI Consultant

Rikke Logeman

Power BI Consultant

de koffie staat al klaar.

adresgegevens

Goudsesingel 102
3011 KD Rotterdam
info@easydash.nl
+ 3110 – 261 3090

of neem contact met ons op.

Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij dat we binnen een dag contact met je opnemen. It’s so easy(dash).