KPI
dashboard.

next level helicopter view.

Als ondernemer, afdelingshoofd, HR-manager of sales director wil je altijd de bedrijfsvoering en interne processen slimmer en efficiënter maken. Hoewel je vaak vertrouwt op je intuïtie, is het belangrijk om de beschikbare stuurinformatie te benutten om geen kansen te missen. Een KPI dashboard biedt real-time overzicht en inzicht om je te helpen deze blinde vlek te vermijden.

KPI Dashboard Power BI

check, see, decide. 24/7.

Er zijn nog steeds talloze ondernemers, managers en leidinggevenden die moeite hebben met het analyseren van data. Dit kan komen doordat er geen overzicht is, de gegevens niet actueel zijn of zelfs onvolledig. Door gebruik te maken van een KPI management dashboard van Easydash, wordt het verzamelen van data geautomatiseerd en heb je te allen tijde toegang tot belangrijke kerncijfers van jouw organisatie of afdeling. Door jouw data voor jou te laten werken, in plaats van andersom, houd je ten minste tijd over voor innovatie en creativiteit.

voordelen van een KPI dashboard.

  • Volledig geautomatiseerde dataverzameling en verwerking.
  • Helder visueel overzicht. Alle data uit verschillende systemen samengevoegd.
  • Altijd up-to-date. Neem betere beslissingen met actuele data en informatie.
  • Gepersonaliseerde weergave. Check alleen wat voor jou van belang is.

van a tot z, het easydash stappenplan.

Welke informatie ontbreekt momenteel? Waar wil je precies controle over hebben? Wie zullen er gebruik maken van het dashboard? Op welke KPI’s willen ze focussen? En hoe vaak zullen ze het dashboard gebruiken? Easydash zal samen met jou op zoek gaan naar de antwoorden op deze vragen. Samen zullen we beslissen wat de beste aanpak is om voor jou en je collega’s het ideale dashboard te bouwen.

of direct bellen met Rob?

eerst zien, dan geloven.

een voorbeeld van hét dashboard dat je als manager nodig hebt.

nieuwsgierig geworden?

vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

of direct bellen met Laura?

Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij dat we binnen een dag contact met je opnemen. It’s so easy(dash).