huur een dashboard.

klein risico, groot resultaat.

We snappen dat de investering voor de ontwikkeling van een custom dashboard niet voor elke organisatie passend is. Daarom bieden we bij Easydash de optie aan om dashboards in abonnementsvorm af te nemen. Zo begin je al met Power BI dashboards vanaf € 200,- per maand.

24/7 grip. voor een vast bedrag per maand.

Afhankelijk van jouw specifieke wensen ontwikkelen we voor een vast bedrag per maand een custom dashboard. Na het eerste jaar is deze maandelijks opzegbaar. Binnen de prijs vallen de ontwikkelwerkzaamheden, het onderhoud en het beheer van de dashboards. Toch liever intern doorontwikkelen? Dan heb je altijd de mogelijkheid om het dashboard op een later moment over te kopen. Wil je meer weten over de kosten van een Power BI dashboard in abonnementsvorm? Neem contact op en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

voordelen van het huren van een dashboard.

  • Een custom dashboard voor een vast, laag bedrag per maand
  • Opzegbaar na een jaar
  • Inclusief ontwikkeling, onderhoud en beheer
  • Optie voor overkopen en interne doorontwikkeling

eerst zien, dan geloven.

een voorbeeld van hét dashboard dat je moet hebben.

vanaf € 200,-

de juiste stuurinformatie voor jouw business of afdeling.

Easydash is dé one-stop-shop voor bedrijven die datagedreven willen groeien met Power BI. We helpen je met het opzetten van de fundering, implementatie in je organisatie en het ontwikkelen van dashboards. Oplossingen die 100% aansluiten bij de wensen van de eindgebruiker. Wil jij ook aan de slag met Power BI dashboards? Maar heb je geen zin of tijd om hier zelf in te duiken? Neem contact op en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

nieuwsgierig geworden?

vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

of direct bellen met Laura?

Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij dat we binnen een dag contact met je opnemen. It’s so easy(dash).