koop een dashboard.

custom zoals custom hoort te zijn.

Een Power BI dashboard helpt je met real-time inzicht & overzicht, zodat jij beter & sneller kunt sturen op je bedrijfsvoering. Bij Easydash specialiseren we in het combineren van business & technische kennis. Als inhoudelijke sparringspartner zorgen we ervoor dat we dashboards ontwikkelen die daadwerkelijk aansluiten bij je wensen, maar dan wel zo efficiënt mogelijk.

check, see, decide. en dat 24/7.

Organisaties beginnen vaak zelf aan de overstap van Excel naar Power BI maar lopen na een tijdje tegen obstakels aan; de DAX-code wordt toch iets te complex, dashboards zien er niet heel gebruiksvriendelijk uit, of het lukt niet om bepaalde databronnen te ontsluiten. Heel logisch, want het ontwikkelen van een Power BI dashboard is toch echt een andere sport dan Excel of SQL. We helpen je graag met het vertalen van je wens naar de juiste inzichten.

voordelen van een custom dashboard kopen.

  • Een volledig op maat gemaakt Power BI dashboard wat 100% aansluit op jullie wensen
  • Je hoeft zelf geen Power BI expertise te hebben, we begeleiden van A tot Z
  • Complexe vraagstukken geef je gewoon uit handen, easy does it
  • Inzet van de beste Power BI kennis en best practices, precies wanneer je het écht nodig hebt

van a tot z, het easydash stappenplan.

Bij het inrichten van Power BI komen vaak meer keuzes naar voren dan je denkt. Om een toekomstbestendige en robuuste oplossing te implementeren moeten er aan het begin een aantal belangrijke keuzes worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van het gebruik, gebruikers, architectuur en licenties. Wij begeleiden je bij het maken van dit soort keuzes om daarna zowel de techniek als de organisatie goed in te kunnen richten.

of direct bellen met Rob?

custom dashboards van het Easydash team.

Easydash draait volledig op onze eigen Power BI ontwikkel- en implementatie technieken. Alles met de focus om kwalitatief goede dashboards voor iedereen beschikbaar te maken. Onze dienstverlening begint altijd met een use case discovery. Zo kijken we waar voor jou de potentiële kansen voor Power BI liggen en maken we concreet waar toegevoegde waarde is. 

Het ontwikkelteam bestaat uit diverse Power BI expertises en nemen het ingewikkelde denkwerk uit handen. Zodat je niet alleen wordt voorzien in de technische ontwikkeling, maar ook ondersteuning krijgt met het ophalen en het concreet maken van gebruikerswensen en inzicht krijgt in de adoptie. Als het nodig is helpen we je daarnaast ook graag met het bepalen van de Power BI ontwikkel roadmap, het sparren met stakeholders en het maken van wireframes. Alles om ervoor te zorgen dat de dashboards daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden, en aansluiten bij de wensen van de gebruikers.

Last but not least vinden we het belangrijk dat je zelf mee wordt genomen in het ontwikkelproces. Daarom zijn er diverse manieren waarop we onze klanten kunnen betrekken. Of het nou gaat om het uitleggen van de Power BI basics tot het technisch uitleggen van het ontwikkelde Power BI dashboard, alles is mogelijk. En als je het niet zelf wilt beheren, geen probleem! Indien gewenst zorgen wij voor onderhoud & beheer. 

eerst zien, dan geloven.

een voorbeeld van hét dashboard dat je moet hebben.

succesvolle projecten.

Case_BeyondEyes

Beyond Eyes van Heijmans

Sneller, veiliger en goedkoper data centraliseren met Power BI.

Case_VanderValk

Van der Valk Hotels & Restaurants

Het creëren van een overzicht en gestroomlijnde communicatie in Power BI.

Case_Trengo

Trengo

Next level monitoring en real-timegroei-prognoses in Power BI.

Case_Streetwise

Streetwise

Easydash Online: dé manier om representatieve dashboards te delen.

nieuwsgierig geworden?

vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

of direct bellen met Rob?

Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij dat we binnen een dag contact met je opnemen. It’s so easy(dash).