koop een dashboard.

custom zoals custom hoort te zijn.

Organisaties beginnen vaak zelf aan de overstap van Excel naar Power BI maar lopen na een tijdje tegen obstakels aan; de DAX-code wordt toch iets te complex, dashboards zien er niet heel gebruiksvriendelijk uit, of het lukt niet om bepaalde databronnen te ontsluiten. Heel logisch, want Power BI is toch echt een andere sport dan Excel of SQL.

check, see, decide. en dat 24/7.

Is de bovenstaande situatie herkenbaar? Gelukkig is er het EasyFlex team; een volledig zelfstandig opererend Power BI team. Om jou en je afdeling of organisatie volledig te voorzien in jullie ontwikkelbehoefte. Eigenlijk heb je met EasyFlex altijd een eigen dedicated Power BI team paraat staan, maar dan alleen wanneer je ze écht nodig hebt. Zodat je snel en efficiënt stappen maakt.

voordelen van een custom dashboard.

  • Een volledig op maat gemaakt dashboard wat 100% aansluit op jullie wensen
  • Een volledig zelfstandig opererend Power BI team tot je beschikking
  • Complexe vraagstukken geef je gewoon uit handen, easy does it
  • Inzet van de beste Power BI kennis en best practices, precies wanneer je het écht nodig hebt

van a tot z, het easydash stappenplan.

Bij het inrichten van Power BI komen vaak meer keuzes naar voren dan je denkt. Om een toekomstbestendige en robuuste oplossing te implementeren moeten er aan het begin een aantal belangrijke keuzes worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van het gebruik, gebruikers, architectuur en licenties. Wij begeleiden je bij het maken van dit soort keuzes om daarna zowel de techniek als de organisatie goed in te kunnen richten.

of direct bellen met Laura?

custom dashboards met het EasyFlex team.

Het EasyFlex team draait volledig op onze eigen Power BI ontwikkel- en implementatie technieken. Alles met de focus om kwalitatief goede dashboards voor iedereen beschikbaar te maken. Onze dienstverlening begint altijd met een use case discovery. Zo kijken we waar voor jou de potentiële kansen voor Power BI liggen.

Het ontwikkelteam bestaat uit een product owner en ontwikkelaars. Ze beschikken over diverse Power BI expertises en nemen het ingewikkelde denkwerk uit handen. Zodat je niet alleen wordt voorzien in de technische ontwikkeling, maar ook ondersteuning krijgt met het ophalen en het concreet maken van gebruikerswensen en inzicht krijgt in de adoptie. Als het nodig is helpen we je daarnaast ook graag met het bepalen van de Power BI ontwikkel roadmap, het sparren met stakeholders en het maken van wireframes. Alles om ervoor te zorgen dat de dashboards daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden, en aansluiten bij de wensen van de gebruikers.

Last but not least helpt het ontwikkelteam je in het onderhoud en beheer van dashboards. We beheren het verversen van dataflows en zorgen ervoor dat de dashboards altijd blijven werken, ook na updates van Microsoft. Met ons handige ticketing systeem meld je snel en direct issues en nieuwe wensen.

eerst zien, dan geloven.

een voorbeeld van hét dashboard dat je moet hebben.

succesvolle projecten.

Case_BeyondEyes

Beyond Eyes van Heijmans

Sneller, veiliger en goedkoper data centraliseren met Power BI.

Case_VanderValk

Van der Valk Hotels & Restaurants

Het creëren van een overzicht en gestroomlijnde communicatie in Power BI.

Case_Trengo

Trengo

Next level monitoring en real-timegroei-prognoses in Power BI.

Case_Streetwise

Streetwise

Easydash Online: dé manier om representatieve dashboards te delen.

vanaf € 4.000,-

de juiste stuurinformatie voor jouw business of afdeling.

Easydash is dé one-stop-shop voor bedrijven die datagedreven willen groeien met Power BI. We helpen je met het opzetten van de fundering, implementatie in je organisatie en het ontwikkelen van dashboards. Oplossingen die 100% aansluiten bij de wensen van de eindgebruiker. Wil jij ook aan de slag met Power BI dashboards? Maar heb je geen zin of tijd om hier zelf in te duiken? Neem contact op en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

nieuwsgierig geworden?

vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

of direct bellen met Laura?

Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij dat we binnen een dag contact met je opnemen. It’s so easy(dash).