Steeds meer organisaties nemen belangrijke besluiten op basis van data. In de afgelopen jaren hebben organisaties ontzettend veel data verzameld. En de hoeveelheid data neemt dagelijks toe. Hierbij kunje denken over het aantal verkochte diensten en producten in de afgelopen jaren.

Of informatie over de verschillende klantgroepen van de organisatie. Allemaal belangrijke informatie die kunt gebruiken om belangrijke besluiten te nemen op strategisch niveau. Op zoek naar een manier om data om te zetten naar waardevolle inzichten? Een Power BI consultant biedt uitkomst!

Wat doet een Power BI consultant?

Het is de kunst om uit de grote hoeveelheden van data de juiste informatie te halen. Vervolgens is het belangrijk om deze data op een begrijpelijke manier te presenteren. Een Power BI consultant helpt organisaties met het analyseren van de data door het maken van analyses en visualisaties. Door de data te beoordelen op kwaliteit en te presenteren in begrijpelijke taal kan een Power BI consultant organisaties ondersteunen bij het nemen van besluiten op basis van data.

Een consultant kan helpen bij het automatiseren van rapportages. Na het automatiseren van de rapportages zorgt deze er ook voor dat alles up-to-date blijft. Door alles te automatiseren verhoogt dit de productiviteit en efficiëntie van de medewerkers en worden menselijke fouten voorkomen. En dat is toch wat je wilt als organisatie wanneer je belangrijke besluiten gaat nemen op basis van data? Precies, dat is ook onze gedachte!

 

Koop of huur een dashboard

Om knopen door te kunnen hakken op basis van data heb je feiten en overzicht nodig. Laat één van onze Power Bi consultants jou helpen bij het creëren van licht in de duisternis van data. Deze kan jou helpen bij het inrichten van een overzichtelijk dashboard. Heb je alle data beschikbaar, maar nog geen dashboard tot je beschikking? Dan kun je bij ons ook terecht om een dashboard te kopen.

Liever een dashboard huren en daar maandelijks een eerlijk bedrag voor betalen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Easydash. Wij leveren custom zoals custom hoort te zijn en geven jou het inzicht die je nodig hebt om op basis van data de juiste keuze te maken.

 

 

 

Hulp nodig?

Ben je op dit moment aan het oriënteren over de mogelijkheden van Power BI? Op zoek naar een passende oplossing voor jouw organisatie? Of wil je gewoon meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Deel jouw vraagstuk met ons, dan voorzien wij jou van een advies op maat!