Vandaag de dag is de snelheid in je beslissingen van groot belang, zeker als het gaat over de beslissingen voor je bedrijf. Het gaat allemaal om het snel kunnen aanpassen en beslissingen nemen op basis van actuele informatie. Hier komen onze dashboards je redding brengen, voor bepaalde problemen die veel bedrijven nog steeds proberen op te lossen met een Excel-bestand. Maar waarom is een Excel niet meer goed genoeg?

Snelheid en efficiëntie

Excel, een tool die we allemaal kennen en waar we in het verleden veel aan hebben gehad, loopt nu een ‘klein’ beetje achter. Het handmatig bijwerken van spreadsheets, formules controleren, en het verwerken van gegevens kost veel tijd. Tijd die je beter kunt besteden. Wij automatiseren dit proces en valideren je data, waardoor je tijd bespaart en fouten voorkomt.

Real-time inzichten

In de bedrijfsvoering is het essentieel om direct toegang te hebben tot je KPI’s en andere bedrijfsdata. Met Excel ben je vaak afhankelijk van gegevens die al verouderd kunnen zijn tegen de tijd dat je ze analyseert. Easydash biedt real-time dashboards die je direct laten zien waar je staat en waar actie nodig is.

Samenwerking

Samenwerken in Excel kan een uitdaging zijn. Het delen van bestanden, ervoor zorgen dat iedereen de laatste versie heeft, en wijzigingen bijhouden is omslachtig. Onze Power BI dashboards maken samenwerken gemakkelijk. Iedereen heeft toegang tot dezelfde data, altijd en overal, waardoor de samenwerking vloeiender en effectiever wordt.

Veiligheid

Data is waardevol en de beveiliging ervan is essentieel. Excel-bestanden kunnen gemakkelijk verloren gaan, beschadigd raken, of in de verkeerde handen vallen. Wij bieden je geavanceerde beveiligingsmaatregelen om jouw data veilig te houden. Meer hierover weten? Neem gerust contact met ons op.

Aanpasbaarheid

Een van de grote nadelen van Excel is de beperkte mogelijkheid om dashboards en rapporten aan te passen. Met Easydash ontvang je een dashboard dat helemaal voldoet aan de behoeften van jouw bedrijf. Je ziet alleen wat belangrijk is, op de manier die voor jou werkt en natuurlijk in je eigen huisstijl en met alleen de highlights die je nodig hebt.

Conclusie

Het is tijd om verder te kijken dan de KPI’s in je Excel. De behoeften van je bedrijf veranderen, soms zonder dat je het zelf doorhebt. En de nieuwste tools en dashboards bieden de oplossing voor deze nieuwe uitdagingen. Met de dashboards van Easydash heb je:

Laat Excel achter je en stap over op de tool die is ontworpen voor het heden en de toekomst. Ontdek hoe Easydash jouw bedrijf kan transformeren en klaar kan maken voor de toekomst.