wanted: parttime sales medewerker.

Sales experience, brede kennis over dataverwerking, analyse en dashboards.

Bij Easydash ontwikkelen we gebruiksvriendelijke dashboards. We helpen ondernemers, managers en bedrijven hun oneindige datastromen beter te analyseren. Dat doen we door middel van Power BI. Heb je een brede interesse in sales, IT vraagstukken, dataverwerking en analyse? Ben je niet bang om initiatief te nemen? Kan je een boodschap overbrengen zonder opdringerig te worden? Als je op deze vragen een ‘’ja’’ kan beantwoorden komen wij graag met jou in contact!

wij bieden:

 • Een informele startup sfeer die open en inclusief is.
 • Een fijn kantoor in het centrum van Rotterdam.
 • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor zelfontwikkeling.
 • De kans om je pingpong skills te verbeteren!
 • Op vrijdag de lekkerste broodjes van Giuliano en een VrijMiBo.

wat maakt deze functie tof?

behalve de pingpong-office ranking natuurlijk.

Easydash werd opgericht in januari 2020. We zijn een startup met een open en inclusieve cultuur. Je krijgt bij ons de vrijheid om input te geven en mee te bouwen aan het succes van het bedrijf. Sterker nog, dat verwachten we van je! Geen vastgeroeste kaders, maar een digital playground. Dynamiek is het sleutelwoord. Je bent niet bang voor een uitdaging en een functie waarbij er veel ruimte is voor eigen ondernemerschap. Het maakt niet uit als je over bepaalde IT processen nog niet zoveel weet. De combinatie van data, business en design zorgt ervoor dat iedereen bij Easydash van elkaar leert. Als team doelgericht werken naar een concreet eindresultaat waar klanten blij van worden!

we zitten in rotterdam. ken je dat niet horen dan?

easydash HQ.

Na de tweede wereldoorlog is Het Industriegebouw in opdracht van de Gemeente Rotterdam gerealiseerd en was daarmee één van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen van Nederland. Dus was het voor ons niet meer dan logisch om het Easydash HQ precies daar te vestigen.

wat ga je nou precies doen?

kansen spotten voor onze next level dashboards!

Werken bij Easydash doe je niet op de automatische piloot. We ontwerpen dashboards voor verschillende opdrachtgevers. De werkvelden waarin deze ondernemers actief zijn lopen vaak sterk uiteen. Als parttime sales tijger ben je intensief bezig met onderhouden van contacten met bestaande klanten. Met jouw communicatieve vaardigheden ben je ook verantwoordelijk voor het opvolgen van leads. Je bent niet bang om initiatief te tonen en de telefoon op te pakken. Instinctief voel je aan op welke plek binnen een organisatie de diensten van Easydash ingezet kunnen worden. Je geeft potentiële klanten passende adviezen over data vraagstukken en de dashboard solutions van Easydash. Daarnaast verwerk je sales administratie zoals het opmaken van offertes en contracten. Je hebt een breed inzicht en kennis over de recente ontwikkelingen op het gebied van dataverwerking en analyse. Daarom spar je ook regelmatig met je collega’s over de te varen koers.

wat heb je?

 • Enthousiasme voor sales, dataverwerking en IT.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Minimaal 2 jaar sales ervaring in een gelijksoortige functie/branche.
 • Een flexibele en zelfstandige instelling.
 • De drive om altijd te blijven leren, question everything!

wat krijg je?

 • Je eigen werkplek voor 16-24 uur per week.
 • Geld! Een mooi salaris passend bij je skill set.
 • Reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om tot 50% vanuit huis te werken.
 • Vakantie, maar geen vakantiedagen.*

* Bij Easydash geloven wij in vakantie, niet in vakantiedagen. Wanneer jij op vakantie wilt of voor hoelang is aan jou! Heb je behoefte aan 1 maand vakantie achter elkaar? Of misschien elk kwartaal 1 week met een langere vakantie rond de feestdagen? Dit mag je helemaal zelf inrichten. Geen moeilijke rekensommen met hoeveel vrije dagen je ook alweer had. Gewoon je behoefte aangeven en de zon opzoeken. Of de sneeuw, dat kan natuurlijk ook.

direct solliciteren.

Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij dat we binnen een dag contact met je opnemen.