Over ons

#1 Power BI Experts met focus op business én IT

Over ons

Ons verhaal

Rob en Laura zijn Easydash gestart met een missie om data gemakkelijk en voor iedereen inzichtelijk te maken. Zij geloven dat elk bedrijf de juiste stuurinformatie moet hebben zodat de beste beslissingen gemaakt kunnen worden voor het bedrijf.

Gebruiksvriendelijk, real time en toegespitst op hun specifieke behoeften. In hun jaren als Power BI consultants ondervonden zij dat het goed ontwikkelen en implementeren van Power BI rapporten een uitdaging kan zijn.

Zij focussen zich met Easydash op het helpen van bedrijven om de juiste dashboards te creëren en op de juiste manier te implementeren. Zo duidelijk en gemakkelijk mogelijk.

Onze specialisten

Rob van Zutphen
Co-Founder

Van boekhouder tot controller tot Power BI-expert, Rob’s passie is het helpen van bedrijven om waardevolle inzichten uit data te halen. De afgelopen jaren heeft hij veel bedrijven geholpen bij het vertalen van complexe gegevens naar de meest verbluffende en gebruiksvriendelijke Power BI-rapporten.

 

Hij houdt van orde en structuur in zijn Power BI modellen en accepteert elke uitdaging die je voor hem hebt met DAX of M.

 

 

Laura Pool
Co-founder

Van Excel VBA-wizard tot SQL-ontwikkelaar tot Power BI-expert, Laura houdt van data. Ze heeft een passie en drive om elke gebruiker te laten profiteren van de voordelen van data, niet alleen Excel-liefhebbers. Haar zakelijke achtergrond stelt haar in staat om te helpen als vertaler tussen business en IT.

 

Als Power BI-consultant heeft ze geholpen met het bouwen en implementeren van tal van BI-projecten. Laura staat snel op en heeft een duidelijke visie voor de toekomst in de hoop bedrijven te helpen gebruik te maken van de kracht van data.

Maak kennis

Op zoek naar een toffe baan? Neem contact met ons op!