management dashboard.

next level helicopter view.

Als ondernemer, afdelingshoofd, HR-manager of sales director ben je constant bezig met het slimmer en efficiënter maken van de bedrijfsvoering en de interne processen. Natuurlijk moet je daarin kunnen vertrouwen op je intuïtie. Dit neemt niet weg dat je kansen laat liggen als je niet gebruikt maakt van de beschikbare stuurinformatie. Iedereen heeft een blinde vlek.

check, see, decide. en dat 24/7.

Er zijn nog altijd veel ondernemers, managers en leidinggevenden die worstelen met het analyseren van data. Het overzicht ontbreekt, de gegevens zijn niet up-to-date of zelfs incompleet. Met een management dashboard van Easydash is het verzamelen van data geautomatiseerd en heb je altijd en overal toegang tot belangrijke kerncijfers en KPI’s van jouw organisatie of afdeling. Laat je data voor jou werken in plaats van andersom. Zo blijft er tenminste tijd over voor innovatie en creativiteit.

voordelen van een management dashboard.

  • Volledig geautomatiseerde dataverzameling en verwerking.
  • Helder visueel overzicht. Alle data uit verschillende systemen samengevoegd.
  • Altijd up-to-date. Neem betere beslissingen met actuele data en informatie.
  • Gepersonaliseerde weergave. Check alleen wat voor jou van belang is.

van a tot z, het easydash stappenplan.

Wat ontbreekt er aan de huidige informatievoorziening? Waar wil je grip op krijgen? Wie worden de gebruikers? Op welke KPI’s willen zij sturen? En hoe vaak maken zij gebruik van het dashboard? Easydash gaat met jou op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Samen beslissen we wat de beste aanpak wordt om voor jou en je collega’s het ideale dashboard te bouwen.

of direct bellen met Rob?

eerst zien, dan geloven.

een voorbeeld van hét dashboard dat je als manager nodig hebt.

vanaf € 500,- per KPI.

de juiste KPI's voor jouw business of afdeling.

De prijs van een Management Dashboard is afhankelijk van diverse factoren. Maar we snappen dat je toch een globale inschatting nodig hebt. Power BI dashboards zijn altijd maatwerk maar om het makkelijker te maken gebruiken we een eigen ontwikkeld framework voor management dashboards. Hierin zitten onderdelen zoals trend analyses, vergelijken tussen locaties en het dieper kunnen analyseren van bepaalde kerncijfers en/of onderwerpen. Als rekentool voor de ontwikkeling hanteren we vaak een inschatting van € 500,- per KPI. Heb je een specifiek budget in gedachten? Dan kunnen wij hier ook naartoe werken. Als je het beheer en onderhoud bij ons wilt onderbrengen betaal je hiervoor 10% per jaar op basis van ontwikkelingskosten.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

of direct bellen met Rob?