easydash online.

je dashboards delen met anderen. zonder gedoe!

Je hebt zelf al mooie dashboards gemaakt maar nu moet je ze nog delen met je klanten. Je hebt geen zin om met externe gastgebruikers in Azure te werken. En ook geen tijd om al je klanten uit te leggen hoe Power BI werkt. Wil je je klanten laten inloggen in een representatieve omgeving om de dashboards te bekijken? En heb je geen zin om zelf een heel klantenportaal met Power BI embedded te moeten ontwikkelen? Met Easydash Online hebben we een kant en klaar klantenportaal waarin je in no-time jouw stakeholders toegang geeft tot hun dashboards.

check, see, decide. en dat 24/7.

Met Power BI embedded kan je rapporten hosten in een eigen applicatie. Heb je hier echter geen zin in of heb je überhaupt geen klantenportaal? Dan kan je Easydash Online gebruiken om op een representatieve en makkelijke manier dashboards te delen met externe gebruikers. Makkelijk aan te passen in je eigen huisstijl, zonder ook maar iets te programmeren. Professioneel, simpel en gebruiksvriendelijk.

voordelen van het easydash online portal.

  • Gebruiksvriendelijker dan delen via Power BI.
  • Geen investeringskosten nodig, maandelijks opzegbaar abonnement.
  • Representatieve online omgeving voor je klanten.
  • Aanpassingen doorvoeren zonder programmeren of coderen.

van a tot z, het easydash stappenplan.

We helpen je met alle benodigde instellingen in Azure en Power BI. Koppelen de software aan je eigen Power BI omgeving en regelen alle benodigde toegang.

of direct bellen met Rob?

eerst zien, dan geloven.

een voorbeeld van hét perfecte client portal.

Video afspelen

vanaf € 7,50 per gebruiker per maand*

de makkelijkste manier om naar je klanten te rapporteren.

Een abonnement op het Easydash Online portal is al mogelijk vanaf € 7,50 per gebruiker per maand. Daarnaast bieden we de optie aan om het gebruik volledig af te kopen of zelfs een kopie van onze portal over te kopen voor intern gebruik en doorontwikkeling. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

* Naast de kosten voor het gebruik van de portal dien je zelf een eigen Power BI Embedded of Premium abonnement te hebben.

of direct bellen met Rob?