custom dashboard.

de juiste datavisualisatie met een stukje magie.

Elke ondernemer heeft andere eisen. Als het gaat om dataverwerking kom je met een standaard oplossing misschien een heel eind, maar haal je daarmee echt het onderste uit de kan? Bij Easydash bieden we daarom de mogelijkheid aan om je dashboard compleet op maat te maken. Dat is het fijne aan Power BI, de mogelijkheden zijn eindeloos.

check, see, decide. en dat 24/7.

Hoe gaat dat in z’n werk? Samen met het Easydash team ga je nadenken over jouw specifieke doelen, wensen en eisen. We weten alles over data translating, dashboard design, development en optimalisatie. De uitkomsten vertalen we vervolgens naar een slim ingericht en gebruiksvriendelijk dashboard. Speciaal op maat gemaakt, voor jou.

voordelen van een custom dashboard.

  • Volledig geautomatiseerde dataverzameling en verwerking.
  • Helder visueel overzicht. Alle data uit verschillende systemen samengevoegd.
  • Altijd up-to-date. Neem betere beslissingen met actuele data en informatie.
  • Gepersonaliseerde weergave. Check alleen wat voor jou van belang is.

van a tot z, het easydash stappenplan.

Waar wil je grip op krijgen? Wie worden de gebruikers? En hoe vaak maken zij gebruik van het dashboard? Easydash gaat met jou op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Samen beslissen we wat de beste aanpak wordt om voor jou en je collega’s het ideale dashboard te bouwen.

of direct bellen met Laura?

eerst zien, dan geloven.

een voorbeeld van hét ultieme custom made dashboard.

vanaf € 105,- per uur.

Een custom dashboard dat jaren meegaat.

Bij het leveren van maatwerk hangt de prijs volledig af van de werkzaamheden die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. We snappen dat je misschien een grove inschatting nodig hebt.

  • Small business solutions vanaf € 5.000,-
  • Medium business solutions vanaf € 10.000,-
  • Large corporate solutions vanaf € 15.000,-

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

of direct bellen met Laura?