Samenwerking Easydash – Data4Development

In een tijdperk waar data de drijvende kracht is achter strategische beslissingen, zijn Easydash en Data4Development (D4D) een samenwerking gestart om organisaties te helpen met geavanceerd datamanagement en dashboarding. Dit partnership maakt het mogelijk om (data) doelstellingen efficiënter te realiseren voor organisaties.

De kracht van data optimaal benutten

D4D , onder leiding van Maaike Blom, heeft meer dan 20 jaar internationale bedrijfsexpertise. De organisatie staat bekend om haar vermogen om data om te zetten in strategische inzichten, waardoor organisaties in staat worden gesteld om hun processen te optimaliseren en hun doelstellingen te realiseren.

Het unieke aanbod van D4D en Easydash omvat:

  • KPI Scan: Een diepgaande analyse gericht op vijf strategische indicatoren.
  • Databron & Kwaliteitscheck: Het identificeren en valideren van data bronnen en meetmethoden.
  • Data Consolideren: Het samenbrengen van data in een gestructureerde en overzichtelijke vorm.
  • Prototype Dashboard: Het ontwikkelen van een dashboard, wat resulteert in een tool voor data-gedreven besluitvorming.

Bekijk het door ons ontwikkelde dashboard >

Een missie gedreven door kennis en innovatie

De missie van D4D – het stimuleren van efficiëntie door het optimaliseren van data-informatiemanagement – sluit naadloos aan bij de visie van Easydash. Dit partnership onderstreept de overtuiging dat dashboarding en interne processen in harmonie moeten zijn om de juiste inzichten te krijgen.

Het streven is om organisaties niet alleen in control te laten zijn over hun applicaties en primaire processen, maar ook om duidelijke stuurinformatie te verschaffen voor het maken van onderbouwde, data-gedreven beslissingen.

Vooruitblik

De samenwerking tussen Easydash en D4D belooft een slimme toekomst, waarin organisaties worden voorzien van de juiste tools en inzichten die nodig zijn. Door de krachten te bundelen, zetten beide organisaties zich in voor het realiseren van positieve verandering en het stimuleren van strategische innovatie.

In een wereld waar data de sleutel is tot succes, staat deze samenwerking symbool voor de weg vooruit. Let’s go!